Υπό πενθήμερη κράτηση ο 26χρονος για την φωτιά στη Λεμεσό

Υπό πενθήμερη κράτηση ο 26χρονος για την φωτιά στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο πέντε ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με τη φωτιά που ξέσπασε χθες βράδυ στην περιοχή Πύργου Λεμεσού.


Ο 26χρονος συνελήφθη μετά από πληροφορία ότι το όχημα στο οποίο επέβαινε, θεάθηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή όπου ξέσπασαν δυο εστίες φωτιάς. Εντός του οχήματος εντοπίστηκε ένα κουτί με στερεό πετρέλαιο και ένα κουτί σπίρτα.

Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι έθεσε κακόβουλα την φωτιά, η οποία έκαψε τρία εκτάρια με θαμνώδη άγρια βλάστηση και αγριελιές.

Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την πενθήμερη προσωποκράτηση του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE