LIFESTYLE

Ματθίλδη Μαγγίρα: Αποκαλύπτει το bullying που δέχθηκε η κόρη της, Λήδα, από καθηγητή της - BINTEO

Ματθίλδη Μαγγίρα: Αποκαλύπτει το bullying που δέχθηκε η κόρη της, Λήδα, από καθηγητή της - BINTEO

Καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες” στην ΕΡΤ βρέθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η ηθοποιός μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για το δικό της ταξίδι μητρότητας, ενώ δεν έκρυψε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να αποχωριστεί την κόρη της, όταν σε ηλικία 14 ετών πήγε να ζήσει με τον πατέρα της στην Αμερική.

Να θυμίσουμε ότι έχει αποκτήσει μια κόρη από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της και Αμερικανό μουσικό παραγωγό Alex Foster, τη 19χρονη σήμερα Λήδα.
Εν συνεχεία, αναφέρθηκε και στο bullying που δέχθηκε η Λήδα ως μαθήτρια στο μουσικό γυμνάσιο από καθηγητή της.

"Η Λήδα έχει υποστεί bullying από καθηγητή της. Πήγαινε σε μουσικό σχολείο και στην πρώτη γυμνασίου πήρε 17 σε ένα μουσικό μάθημα. Στο δεύτερο είδα πως το 17 έγινε 15 και σκέφτηκα πως κάτι θα είχε να μου πει ο καθηγητής της. Μου λέει, λοιπόν, αυτός "ξέρετε η Λήδα δεν κάνει για αυτό το σχολείο. Καλύτερα να την πάτε σε ένα συμβατικό γιατί δεν είναι ήσυχη στην τάξη”. Του αποκρίνομαι, "ξέρετε ότι έχει απόσπαση συγκέντρωσης; Έχω φέρει κρατικό χαρτί στο γραφείο των καθηγητών και έχει δυναναγνωσία και δισορθογραφία”.

Και μου λέει τότε πως "αυτά δεν υπάρχουν… δυσλεξίες και τέτοια είναι στο μυαλό σας. Να την πάρετε και να την πάτε σε ένα συμβατικό σχολείο κοντά στη γειτονιά σας”. Και του λέω ότι αυτά τα παιδιά εδώ έχουν δώσει κάποιες εξετάσεις για να μπουν, έχετε διακρίνει κάποιο ταλέντο και μου λέτε τώρα να το πάρω και να το πάω….Και εκεί εξαγριώθηκα.

Μετά από αυτή την κουβέντα άρχισε να κάνει bullying στο παιδί. Δηλαδή τους έβαζε να κάνουν την άσκηση, την έκανε η Λήδα, έκανε ένα λάθος και της φώναζε βάζοντας άλλο παιδί να το τελειώσει. Αν έκανε το άλλο παιδί λάθος δεν του φώναζε. Πήγα στον διευθυντή, πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο Παιδείας, βρήκα τη σύμβουλο μουσικών σχολείων. Το παιδί δε θέλω να πάθει ψυχολογικά θέματα. Τη στέλνω σε παιδοψυχολόγο, λογοθεραπευτή κτλ και ό,τι χτίζω να μου το γκρεμίζετε. Μας ζήτησε συγγνώμη τελικά ο καθηγητής αυτός".

Δείτε τα βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top