Άλλη μία πυρκαγιά στην Πάφο - Ζητήθηκε ενίσχυση με ελικόπτερα των Βρετανικών βάσεων

Άλλη μία πυρκαγιά στην Πάφο - Ζητήθηκε ενίσχυση με ελικόπτερα των Βρετανικών βάσεων

Νέα πυρκαγιά  ξέσπασε στην τοποθεσία Μαραθόβουνος που είναι μεταξύ των Κοινοτήτων Κάθηκας και Στρουμπί Επαρχίας Πάφου

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα ενώ ζητήθηκε και η ενίσχυση των εναέριων δυνάμεων με ελικόπτερα των Βρετανικών βάσεων.

"Θερμή παράκληση προς τους συμπολίτες μας οι οποίοι διακινούνται σε όλες τις περιοχές Υπαίθρου Επαρχίας Πάφου. Αν εντοπίσετε οποιαδήποτε ύποπτη δράση πρόκλησης πυρκαγιών να ενημερώσετε επείγον τις αρμόδιες αρχές", είπε ο κύριος Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE