Εθνική ώρα μηδέν: Μετά τον εφιάλτη ώρα για ΣΚΛΗΡΕΣ… αποφάσεις!

Εθνική ώρα μηδέν: Μετά τον εφιάλτη ώρα για ΣΚΛΗΡΕΣ… αποφάσεις!

Ο… εφιάλτης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου τελείωσε για την Εθνική Κύπρου, γνωρίζοντας άλλη μια ήττα στη διοργάνωση, αυτή τη φορά με 2-1 από τη Σλοβενία, εκτός έδρας.

Την τελευταία αγωνιστική, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε μια ανούσια βελτίωση, ενώ για ακόμα μια φορά, ξεκίνησε με απαιτήσεις, όμως, δεν έφτασε ούτε στα… μισά! Με πολλές κακές εμφανίσεις, άσχημα αποτελέσματα και… διασυρμούς, η Κύπρος, εν τέλει, κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση, και όχι στην τελευταία, λόγω της διαφοράς τερμάτων με τη Μάλτα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE