Καταγγέλλουν φορέα του Υπ. Οικονομικών για απρεπείς συμπεριφορές οι οδηγοί Ταξί

Καταγγέλλουν φορέα του Υπ. Οικονομικών για απρεπείς συμπεριφορές οι οδηγοί Ταξί

Ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας με τη σύμφωνη γνώμη και συμπαράσταση της Παγκύπριας Συντονιστικής Ταξί εξαγγέλλει επ΄ αόριστον στάση εργασίας από τις 06:30 π.μ. της Τρίτης, 16 Νοεμβρίου.

Σε ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ αναφέρεται ότι η απόφαση για τη στάση εργασίας πάρθηκε για την "απειλητική και εκβιαστική στάση συγκεκριμένου φορέα που ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών, ο οποίος έχει προβεί σε απρεπείς συμπεριφορές και ενέργειες προς επαγγελματίες οδηγούς Ταξί".

"Θέλουμε να θυμίσουμε ότι καθήκον όλων των Υπουργείων είναι να προασπίζονται όλους τους πολίτες και όχι να προχωρούν σε διακρίσεις ώστε να καλύψουν δικά τους λάθη" και οφείλουν "να σέβονται βασικές συμφωνίες της Κυπριακής Δημοκρατίας", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Ο δικηγόρος Νίκος Κληρίδης, που εκπροσωπεί τη λεγόμενη «Σάντυ», μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» για τις καταγγελίες που δημοσιοποίησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το υλικό και τους χειρισμούς της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE