Αύξηση επιδότησης για θαλάσσια επιβατική σύνδεση σε €5,5 εκ. αποφάσισε το Υπουργικό

Αύξηση επιδότησης για θαλάσσια επιβατική σύνδεση σε €5,5 εκ. αποφάσισε το Υπουργικό

Την αύξηση της επιδότησης που αφορά τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση από €5 εκατομμύρια σε €5,5 εκατομμύρια αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση της τιμής των καυσίμων.

Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρία του σώματος, που συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης είπε πως "το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα την αύξηση της επιδότησης που αφορά τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση από €5 εκατομμύρια σε €5,5, δηλαδή μια αύξηση του μισού εκατομμυρίου, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση της τιμής των καυσίμων".

Πρόσθεσε πως "το Υπουργικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την πορεία του όλου έργου και για την προσπάθεια διαμόρφωσης ενός νέου διαγωνιστικού εγγράφου, το οποίο θα δημοσιευθεί εντός του τρέχοντος μηνός, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να προσφέρουμε εναλλακτική συνδεσιμότητα στους συμπολίτες μας".

Ο κ. Δημητριάδης είπε ακόμη πως "η απόφαση του Υπουργικού αφορά την προκήρυξη ανοικτού ευρωπαϊκού διαγωνισμού για τα επόμενα τρία έτη".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE