Αύξηση επιδότησης για θαλάσσια επιβατική σύνδεση σε €5,5 εκ. αποφάσισε το Υπουργικό

Αύξηση επιδότησης για θαλάσσια επιβατική σύνδεση σε €5,5 εκ. αποφάσισε το Υπουργικό

Την αύξηση της επιδότησης που αφορά τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση από €5 εκατομμύρια σε €5,5 εκατομμύρια αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση της τιμής των καυσίμων.

Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρία του σώματος, που συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης είπε πως "το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα την αύξηση της επιδότησης που αφορά τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση από €5 εκατομμύρια σε €5,5, δηλαδή μια αύξηση του μισού εκατομμυρίου, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση της τιμής των καυσίμων".

Πρόσθεσε πως "το Υπουργικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την πορεία του όλου έργου και για την προσπάθεια διαμόρφωσης ενός νέου διαγωνιστικού εγγράφου, το οποίο θα δημοσιευθεί εντός του τρέχοντος μηνός, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να προσφέρουμε εναλλακτική συνδεσιμότητα στους συμπολίτες μας".

Ο κ. Δημητριάδης είπε ακόμη πως "η απόφαση του Υπουργικού αφορά την προκήρυξη ανοικτού ευρωπαϊκού διαγωνισμού για τα επόμενα τρία έτη".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE