Μαχητικά F-16 πέταξαν οι Τούρκοι πάνω από την Κατεχόμενη Λευκωσία - Οι προκλήσεις δεν έχουν τελειωμό

Μαχητικά F-16 πέταξαν οι Τούρκοι πάνω από την Κατεχόμενη Λευκωσία - Οι προκλήσεις δεν έχουν τελειωμό

Μαχητικό F-16 πετούσε πάνω από την κατεχόμενη Λευκωσία προκαλώντας αντιδράσεις αφού σαν σήμερα συμπληρώνονται 38 χρόνια από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Η άφιξη του τουρκικού μαχητικού σχετίζεται με την παρέλαση που πραγματοποιείται στα κατεχόμενα για τις εκδηλώσεις των κατοχικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαχητικό αεροσκάφος έφθασε μέχρι το σημείο που ελέγχεται από τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στις κατεχόμενες περιοχές.

Το F-16 ήταν ορατό από διάφορα σημεία της πρωτεύουσας όπως μπορούμε να δούμε στα πιο κάτω βίντεο.

Παρόν στους εορτασμούς και ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι που έφτασε παράνομα στα κατεχόμενα το πρωί.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE