Ξεσάλωσε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον αρραβωνιαστικό της σε γαμήλιο πάρτι

Ξεσάλωσε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον αρραβωνιαστικό της σε γαμήλιο πάρτι

Ξεσάλωσαν η Kόρτνεϊ Καρνάσιαν με τον αρραβωνιαστικό της Τράβις Μπάρκερ χορεύοντας παθιασμένα και ναζιάρικα στο πάρτι για τον γάμο του φίλου τους Σάιμον Χακ.

Η 42χρονη Κόρτνεϊ ανέβηκε στην αγκαλιά του ντράμερ αρραβωνιαστικού της και λικνιζόταν στους ρυθμούς του τραγουδιού «All the small things» που έπαιζε η μπάντα του, Blink-182's γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τα γενέθλια του, που ήταν την επόμενη μέρα.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ, που ζουν έναν θυελλώδη έρωτα τους τελευταίους μήνες με άκρως διαχυτικές κοινές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Δείτε το βίντεο με την Κόρτνεϊ να χορεύει παθιασμένα στην αγκαλιά του αρραβωνιστικού της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE