Ξεσάλωσε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον αρραβωνιαστικό της σε γαμήλιο πάρτι

Ξεσάλωσε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον αρραβωνιαστικό της σε γαμήλιο πάρτι

Ξεσάλωσαν η Kόρτνεϊ Καρνάσιαν με τον αρραβωνιαστικό της Τράβις Μπάρκερ χορεύοντας παθιασμένα και ναζιάρικα στο πάρτι για τον γάμο του φίλου τους Σάιμον Χακ.

Η 42χρονη Κόρτνεϊ ανέβηκε στην αγκαλιά του ντράμερ αρραβωνιαστικού της και λικνιζόταν στους ρυθμούς του τραγουδιού «All the small things» που έπαιζε η μπάντα του, Blink-182's γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τα γενέθλια του, που ήταν την επόμενη μέρα.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ, που ζουν έναν θυελλώδη έρωτα τους τελευταίους μήνες με άκρως διαχυτικές κοινές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Δείτε το βίντεο με την Κόρτνεϊ να χορεύει παθιασμένα στην αγκαλιά του αρραβωνιστικού της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE