Ξεσάλωσε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον αρραβωνιαστικό της σε γαμήλιο πάρτι

Ξεσάλωσε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον αρραβωνιαστικό της σε γαμήλιο πάρτι

Ξεσάλωσαν η Kόρτνεϊ Καρνάσιαν με τον αρραβωνιαστικό της Τράβις Μπάρκερ χορεύοντας παθιασμένα και ναζιάρικα στο πάρτι για τον γάμο του φίλου τους Σάιμον Χακ.

Η 42χρονη Κόρτνεϊ ανέβηκε στην αγκαλιά του ντράμερ αρραβωνιαστικού της και λικνιζόταν στους ρυθμούς του τραγουδιού «All the small things» που έπαιζε η μπάντα του, Blink-182's γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τα γενέθλια του, που ήταν την επόμενη μέρα.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ, που ζουν έναν θυελλώδη έρωτα τους τελευταίους μήνες με άκρως διαχυτικές κοινές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Δείτε το βίντεο με την Κόρτνεϊ να χορεύει παθιασμένα στην αγκαλιά του αρραβωνιστικού της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE