Διαμαρτυρία Κυπριακών Οργανώσεων έξω από τον ΟΗΕ για το Κυπριακό

Διαμαρτυρία Κυπριακών Οργανώσεων έξω από τον ΟΗΕ για το Κυπριακό

Οι Κυπριακές οργανώσεις Αμερικής πραγματοποίησαν χθες Δευτέρα κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας έξω από την έδρα του ΟΗΕ, απαιτώντας την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την επίλυση του Κυπριακού.

Αφορμή για την κινητοποίηση ήταν η 38η επέτειος της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 6 το απόγευμα, στο Ralf Bunche Park, έναντι του ΟΗΕ, με σκοπό την διαρκή υπενθύμιση της παράνομης κατοχής στην Κύπρο, σε μια περίοδο κατά την οποία, ένεκα της τουρκικής αδιαλλαξίας, οι μεγάλες προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού έχουν εκτροχιαστεί.

Την κινητοποίηση διοργανώνουν από κοινού η ΝΕΠΟΜΑΚ, η Ομοσπονδία Αμερικανο-Κυπριακών Σωματείων και η ΠΣΕΚΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE