Συνελήφθη 60χρονος - Έκανε την αυλή του φυτώριο κάνναβης

Συνελήφθη 60χρονος - Έκανε την αυλή του φυτώριο κάνναβης

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 60 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, στις 23/3/2020, σε έρευνα που έγινε από μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου στην οικία του 60χρονου στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν στην αυλή μέσα σε γλάστρες και κατασχέθηκαν 11 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης.

Εναντίον του 60χρονου είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το μεσημέρι με την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE