Συνελήφθη 60χρονος - Έκανε την αυλή του φυτώριο κάνναβης

Συνελήφθη 60χρονος - Έκανε την αυλή του φυτώριο κάνναβης

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 60 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, στις 23/3/2020, σε έρευνα που έγινε από μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου στην οικία του 60χρονου στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν στην αυλή μέσα σε γλάστρες και κατασχέθηκαν 11 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης.

Εναντίον του 60χρονου είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το μεσημέρι με την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE