Χρίστος Κυπρής – Ειρήνη Καραγιώργη: Έτοιμοι να παντρευτούν!

Χρίστος Κυπρής – Ειρήνη Καραγιώργη: Έτοιμοι να παντρευτούν!

«Ο γάμος είναι κάτι που θέλουμε και οι δυο μας»

Στο περιοδικό «Down Town» και τη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη η Ειρήνη Καραγιώργη και ο Χρίστος Κυπρής.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί τους τελευταίους έξι μήνες, φαίνεται να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της νέας τους ζωής, ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησαν, μίλησαν και για το ενδεχόμενο ενός γάμου!

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE