Τους πωλούσε αυτοκίνητα και δεν τα είδαν ποτέ – Χειροπέδες σε 45χρονο στην Λάρνακα

Τους πωλούσε αυτοκίνητα και δεν τα είδαν ποτέ – Χειροπέδες σε 45χρονο στην Λάρνακα

Στη σύλληψη 45χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Εναντίον του 45χρονου εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα για τρεις υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 45χρονος φέρεται να προσέγγιζε πολίτες, ως εισαγωγέας και πωλητής αυτοκινήτων και συμφωνούσε μαζί τους, για την πώληση αυτοκινήτων. Για το σκοπό αυτό, φέρεται και στις τρεις περιπτώσεις να έλαβε χρηματικά ποσά, από τους παραπονούμενους, ως προκαταβολή, χωρίς ωστόσο, να παραλάβουν τα οχήματα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου και το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνούν τις τρεις υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE