Τους πωλούσε αυτοκίνητα και δεν τα είδαν ποτέ – Χειροπέδες σε 45χρονο στην Λάρνακα

Τους πωλούσε αυτοκίνητα και δεν τα είδαν ποτέ – Χειροπέδες σε 45χρονο στην Λάρνακα

Στη σύλληψη 45χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Εναντίον του 45χρονου εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα για τρεις υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 45χρονος φέρεται να προσέγγιζε πολίτες, ως εισαγωγέας και πωλητής αυτοκινήτων και συμφωνούσε μαζί τους, για την πώληση αυτοκινήτων. Για το σκοπό αυτό, φέρεται και στις τρεις περιπτώσεις να έλαβε χρηματικά ποσά, από τους παραπονούμενους, ως προκαταβολή, χωρίς ωστόσο, να παραλάβουν τα οχήματα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου και το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνούν τις τρεις υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.