Έναρξη δενδροφυτεύσεων στις καμένες περιοχές Ορεινής Λάρνακας – Λεμεσού: Ποιοι θα λάβουν μέρος

Έναρξη δενδροφυτεύσεων στις καμένες περιοχές Ορεινής Λάρνακας – Λεμεσού: Ποιοι θα λάβουν μέρος

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και ο Φιλοδασικός Σύνδεσμος Κύπρου πληροφορούν το κοινό ότι το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, στις 10:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση που σηματοδοτεί την έναρξη των δενδροφυτεύσεων στις καμένες περιοχές των κοινοτήτων Ορεινής Λάρνακας – Λεμεσού, με χώρο συνάντησης το Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο «Ιαματική», στην Επταγώνεια.

Στη δενδροφύτευση, που θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, θα τηρηθούν τα ισχύοντα σχετικά Πρωτόκολλα και Διατάγματα του Υπουργείου Υγείας και θα λάβουν μέρος μόνο Οργανωμένα σύνολα – Χορηγοί σύμφωνα με πρόγραμμα που ετοιμάστηκε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα που ετοιμάστηκε, δενδροφύτευση για Οργανωμένα σύνολα – χορηγούς θα πραγματοποιηθεί και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δενδροφυτεύσεις για Οργανωμένα σύνολα που δεν είναι χορηγοί.

Καθώς οι φυτεύσεις θα γίνουν κατά μήκος των δρόμων (Αρακαπάς – Επταγώνεια, Επταγώνεια – Κελλάκι και Επταγώνεια – Μελίνη), ζητείται η κατανόηση του κοινού, το οποίο προτρέπεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό κατά τη διακίνηση του στην περιοχή και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των αρμοδίων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE