Άννα Βίσση: Ταξίδι στο Ντουμπάι για την τραγουδίστρια - Οι ξέφρενοι χοροί και η φωτογραφία με μαγιό

Άννα Βίσση: Ταξίδι στο Ντουμπάι για την τραγουδίστρια - Οι ξέφρενοι χοροί και η φωτογραφία με μαγιό

Η Άννα Βίσση απόλαυσε το ταξίδι της και σε καμία περίπτωση δεν το έκρυψε.

Στο Ντουμπάι βρέθηκε η Άννα Βίσση με τον Χάρη Σιανίδη για μία σύντομη εξόρμηση εκτός Ελλάδας. Η 63χρονη τραγουδίστρια γέμισε για την περίσταση τον λογαριασμό της στο Instagram με αναρτήσεις και έδειξε στο κοινό πόσο ωραία περνούσε.

Στα stories της ξεκίνησε ήδη από την επιβίβασή της στο αεροπλάνο, ενώ έφτασε να φοράει μαγιό και να ποζάρει απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Η επιβίβαση στο αεροπλάνο

anna vissi dubai4

Οι χοροί στην πόλη

Η Άννα Βίσση δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που βρισκόταν στο Ντουμπάι και το έδειξε χορεύοντας ξέφρενα με φόντο τα χαρακτηριστικά, ψηλά κτίρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE