Κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου με την απογευματινή πορεία, που θα καταλήξει μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ. 

 
Από το πρωί εκατοντάδες πολίτες, φορείς και κόμματα καταθέτουν στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου, του οποίου οι πύλες είναι ήδη ανοιχτές. 
 
Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται επί ποδός 6.000 αστυνομικοί, ενώ έχουν ληφθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έχουν κλείσει συγκεκριμένοι σταθμοί του Μετρό. 


 
Παράλληλα, από αέρος, ελικόπτερα και drones της αστυνομίας θα μεταφέρουν συνεχώς εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ θα ελέγχονται ταράτσες κτηρίων. Επιπλέον, τα ειδικά οχήματα εκτόξευσης νερού της ΕΛΑΣ θα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, έτοιμα να επέμβουν εάν χρειαστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι – Τραμπ: «Συμφωνήσαμε στο 95% του σχεδίου των 20 σημείων»

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι – Τραμπ: «Συμφωνήσαμε στο 95% του σχεδίου των 20 σημείων»

Ολοκληρώθηκε η συνομιλία του Ουκρανού προέδρου, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, με τον Ντόναλντ Τραμπ, στο πολυτελές θέρετρο του Αμερικανού προέδρου, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, στο πλαίσιο των διπλωματικών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία.