Κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου με την απογευματινή πορεία, που θα καταλήξει μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ. 

 
Από το πρωί εκατοντάδες πολίτες, φορείς και κόμματα καταθέτουν στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου, του οποίου οι πύλες είναι ήδη ανοιχτές. 
 
Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται επί ποδός 6.000 αστυνομικοί, ενώ έχουν ληφθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έχουν κλείσει συγκεκριμένοι σταθμοί του Μετρό. 


 
Παράλληλα, από αέρος, ελικόπτερα και drones της αστυνομίας θα μεταφέρουν συνεχώς εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ θα ελέγχονται ταράτσες κτηρίων. Επιπλέον, τα ειδικά οχήματα εκτόξευσης νερού της ΕΛΑΣ θα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, έτοιμα να επέμβουν εάν χρειαστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE