Κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου με την απογευματινή πορεία, που θα καταλήξει μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ. 

 
Από το πρωί εκατοντάδες πολίτες, φορείς και κόμματα καταθέτουν στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου, του οποίου οι πύλες είναι ήδη ανοιχτές. 
 
Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται επί ποδός 6.000 αστυνομικοί, ενώ έχουν ληφθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έχουν κλείσει συγκεκριμένοι σταθμοί του Μετρό. 


 
Παράλληλα, από αέρος, ελικόπτερα και drones της αστυνομίας θα μεταφέρουν συνεχώς εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ θα ελέγχονται ταράτσες κτηρίων. Επιπλέον, τα ειδικά οχήματα εκτόξευσης νερού της ΕΛΑΣ θα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, έτοιμα να επέμβουν εάν χρειαστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE