Βρήκαν πλαστό χαρτονόμισμα σε τράπεζα - Στην Αστυνομία για κατάθεση ο υπάλληλος

Βρήκαν πλαστό χαρτονόμισμα σε τράπεζα - Στην Αστυνομία για κατάθεση ο υπάλληλος

Υπόθεση πλαστών χαρτονομισμάτων διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. 


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, καταγγέλθηκε χθες από τραπεζικό υπάλληλο ότι κατά τον έλεγχο των καταθέσεων, που έγιναν στην τράπεζα, διαπιστώθηκε ότι ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ ήταν πλαστό. 

Ακολούθως δόθηκε κατάθεση στην Αστυνομία από υπάλληλο της τράπεζας.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου.

Εκστρατεία της ΑΔΕ Πάφου για τροχαίες παραβάσεις με 36 καταγγελίες

Σε 36 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στο πλαίσιο της εκστρατείας για περιορισμό των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, έγιναν 36  καταγγελίες, οι 4 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, 1 καταγγελία για οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς κράνος, 15 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 4 καταγγελίες για οδήγηση με μη ελεύθερα χέρια ( κινητό τηλέφωνο), 12 άλλες καταγγελίες για μικρότερες παραβάσεις και μία κατάσχεση οχήματος. 

Όσον αφορά τις τροχαίες οδικές συγκρούσεις σημειώθηκαν δύο, με υλικές ζημιές και χωρίς τραυματισμούς. 

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της ΑΔΕ Πάφου συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE