ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση ΠΟΕΔ με ΚΤΟΣ με επίκεντρο τα προβλήματα στα σχολεία λόγω πανδημίας

Συνάντηση ΠΟΕΔ με ΚΤΟΣ με επίκεντρο τα προβλήματα στα σχολεία λόγω πανδημίας

Τα προβλήματα στην εκπαίδευση και στις σχολικές μονάδες ήταν στο επίκεντρο συνάντησης της συντεχνίας των δασκάλων ΠΟΕΔ με την τ/κ συντεχνία ΚΤΟΣ.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ακόμα τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων αλλά και εναλλακτικές λύσεις.
 
Τονίστηκε ακόμα ότι η παιδεία είναι ένα σημαντικό εργαλείο για κοινωνική ανάπτυξη και πρόοδο, ενώ εξίσου σημαντική είναι στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο κοινοτήτων.
 
Οι δύο συντεχνίες εξέφρασαν τη στήριξή τους στους εκπαιδευτικούς και στις προσπάθειες τους για επίτευξη του στόχου αυτού.
 
ΠΟΕΔ και ΚΤΟΣ αποφάσισαν τη από κοινού διοργάνωση δικοινοτικών σεμιναρίων, επισκέψεων σε σχολεία και κοινές εκδηλώσεις για προώθηση της ειρήνης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top