Συνάντηση ΠΟΕΔ με ΚΤΟΣ με επίκεντρο τα προβλήματα στα σχολεία λόγω πανδημίας

Συνάντηση ΠΟΕΔ με ΚΤΟΣ με επίκεντρο τα προβλήματα στα σχολεία λόγω πανδημίας

Τα προβλήματα στην εκπαίδευση και στις σχολικές μονάδες ήταν στο επίκεντρο συνάντησης της συντεχνίας των δασκάλων ΠΟΕΔ με την τ/κ συντεχνία ΚΤΟΣ.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ακόμα τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων αλλά και εναλλακτικές λύσεις.
 
Τονίστηκε ακόμα ότι η παιδεία είναι ένα σημαντικό εργαλείο για κοινωνική ανάπτυξη και πρόοδο, ενώ εξίσου σημαντική είναι στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο κοινοτήτων.
 
Οι δύο συντεχνίες εξέφρασαν τη στήριξή τους στους εκπαιδευτικούς και στις προσπάθειες τους για επίτευξη του στόχου αυτού.
 
ΠΟΕΔ και ΚΤΟΣ αποφάσισαν τη από κοινού διοργάνωση δικοινοτικών σεμιναρίων, επισκέψεων σε σχολεία και κοινές εκδηλώσεις για προώθηση της ειρήνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE