Συνάντηση ΠΟΕΔ με ΚΤΟΣ με επίκεντρο τα προβλήματα στα σχολεία λόγω πανδημίας

Συνάντηση ΠΟΕΔ με ΚΤΟΣ με επίκεντρο τα προβλήματα στα σχολεία λόγω πανδημίας

Τα προβλήματα στην εκπαίδευση και στις σχολικές μονάδες ήταν στο επίκεντρο συνάντησης της συντεχνίας των δασκάλων ΠΟΕΔ με την τ/κ συντεχνία ΚΤΟΣ.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ακόμα τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων αλλά και εναλλακτικές λύσεις.
 
Τονίστηκε ακόμα ότι η παιδεία είναι ένα σημαντικό εργαλείο για κοινωνική ανάπτυξη και πρόοδο, ενώ εξίσου σημαντική είναι στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο κοινοτήτων.
 
Οι δύο συντεχνίες εξέφρασαν τη στήριξή τους στους εκπαιδευτικούς και στις προσπάθειες τους για επίτευξη του στόχου αυτού.
 
ΠΟΕΔ και ΚΤΟΣ αποφάσισαν τη από κοινού διοργάνωση δικοινοτικών σεμιναρίων, επισκέψεων σε σχολεία και κοινές εκδηλώσεις για προώθηση της ειρήνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Η υπόθεση του βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να ιδωθεί απλώς ως ένα ακόμη επεισόδιο ψηφιακής παραπληροφόρησης. Ούτε μπορεί να κριθεί αποκλειστικά στη βάση του αν πρόκειται για αυθεντικό υλικό ή προϊόν μοντάζ.

BEST OF TOTHEMAONLINE