Συνάντηση ΠΟΕΔ με ΚΤΟΣ με επίκεντρο τα προβλήματα στα σχολεία λόγω πανδημίας

Συνάντηση ΠΟΕΔ με ΚΤΟΣ με επίκεντρο τα προβλήματα στα σχολεία λόγω πανδημίας

Τα προβλήματα στην εκπαίδευση και στις σχολικές μονάδες ήταν στο επίκεντρο συνάντησης της συντεχνίας των δασκάλων ΠΟΕΔ με την τ/κ συντεχνία ΚΤΟΣ.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ακόμα τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων αλλά και εναλλακτικές λύσεις.
 
Τονίστηκε ακόμα ότι η παιδεία είναι ένα σημαντικό εργαλείο για κοινωνική ανάπτυξη και πρόοδο, ενώ εξίσου σημαντική είναι στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο κοινοτήτων.
 
Οι δύο συντεχνίες εξέφρασαν τη στήριξή τους στους εκπαιδευτικούς και στις προσπάθειες τους για επίτευξη του στόχου αυτού.
 
ΠΟΕΔ και ΚΤΟΣ αποφάσισαν τη από κοινού διοργάνωση δικοινοτικών σεμιναρίων, επισκέψεων σε σχολεία και κοινές εκδηλώσεις για προώθηση της ειρήνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.