Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άγρια συμπλοκή στην πλατεία Σολωμού

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άγρια συμπλοκή στην πλατεία Σολωμού

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία για την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην πλατεία Σολωμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπούς, για τους οποίους προέκυψαν στοιχεία και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι η συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10/11 στη Λευκωσία.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένα πρόσωπο το οποίο είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE