Απέσπασαν 28 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό του - Νέα διαδικτυακή απάτη

Απέσπασαν 28 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό του - Νέα διαδικτυακή απάτη

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, διερευνά υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, που διαπράχθηκε μεταξύ Ιουλίου και Νοεμβρίου, 2021.

Σύμφωνα με καταγγελία κάτοικου επαρχίας Πάφου, μεταξύ των πιο πάνω μηνών, άγνωστοι μετέφεραν από τον τραπεζικό του λογαριασμό, σε άγνωστο λογαριασμό χρηματικό ποσό ύψους €28,000.

Επίσης, σε διάφορες άλλες περιπτώσεις, οι άγνωστοι αποπειράθηκαν να μεταφέρουν από τον λογαριασμό του παραπονούμενου, χρηματικό ποσό ύψους πέραν των €4.500, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE