Απέσπασαν 28 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό του - Νέα διαδικτυακή απάτη

Απέσπασαν 28 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό του - Νέα διαδικτυακή απάτη

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, διερευνά υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, που διαπράχθηκε μεταξύ Ιουλίου και Νοεμβρίου, 2021.

Σύμφωνα με καταγγελία κάτοικου επαρχίας Πάφου, μεταξύ των πιο πάνω μηνών, άγνωστοι μετέφεραν από τον τραπεζικό του λογαριασμό, σε άγνωστο λογαριασμό χρηματικό ποσό ύψους €28,000.

Επίσης, σε διάφορες άλλες περιπτώσεις, οι άγνωστοι αποπειράθηκαν να μεταφέρουν από τον λογαριασμό του παραπονούμενου, χρηματικό ποσό ύψους πέραν των €4.500, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE