Απέσπασαν 28 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό του - Νέα διαδικτυακή απάτη

Απέσπασαν 28 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό του - Νέα διαδικτυακή απάτη

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, διερευνά υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, που διαπράχθηκε μεταξύ Ιουλίου και Νοεμβρίου, 2021.

Σύμφωνα με καταγγελία κάτοικου επαρχίας Πάφου, μεταξύ των πιο πάνω μηνών, άγνωστοι μετέφεραν από τον τραπεζικό του λογαριασμό, σε άγνωστο λογαριασμό χρηματικό ποσό ύψους €28,000.

Επίσης, σε διάφορες άλλες περιπτώσεις, οι άγνωστοι αποπειράθηκαν να μεταφέρουν από τον λογαριασμό του παραπονούμενου, χρηματικό ποσό ύψους πέραν των €4.500, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.