Απέσπασαν 28 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό του - Νέα διαδικτυακή απάτη

Απέσπασαν 28 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό του - Νέα διαδικτυακή απάτη

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, διερευνά υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, που διαπράχθηκε μεταξύ Ιουλίου και Νοεμβρίου, 2021.

Σύμφωνα με καταγγελία κάτοικου επαρχίας Πάφου, μεταξύ των πιο πάνω μηνών, άγνωστοι μετέφεραν από τον τραπεζικό του λογαριασμό, σε άγνωστο λογαριασμό χρηματικό ποσό ύψους €28,000.

Επίσης, σε διάφορες άλλες περιπτώσεις, οι άγνωστοι αποπειράθηκαν να μεταφέρουν από τον λογαριασμό του παραπονούμενου, χρηματικό ποσό ύψους πέραν των €4.500, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE