Συστάθηκε Ομάδα Δράσης Εμπειρογνωμόνων σε θέματα μη ιονίζουσας ακτινοβολίας

Συστάθηκε Ομάδα Δράσης Εμπειρογνωμόνων σε θέματα μη ιονίζουσας ακτινοβολίας

Ως η Αρχή για καθορισμό των εθνικών ορίων έκθεσης του κοινού σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων, σύμφωνα πάντα με τις κατευθυντήριες γραμμές του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Υπουργείο Υγείας έχει προχωρήσει σε σύσταση Ομάδας Δράσης Εμπειρογνωμόνων σε θέματα μη ιονίζουσας ακτινοβολίας.

Την ομάδα, η οποία πραγματοποίησε χθες, 17 Νοεμβρίου, την πρώτη της συνάντηση, απαρτίζουν Λειτουργοί των Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, εκπρόσωποι του ΟΚΥπΥ, μέλη του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ιατρικής Φυσικής και Βιο-Ιατρικής Μηχανικής Κύπρου, και εκπρόσωποι του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών.

Στόχος της ομάδας είναι η μελέτη στοιχείων και η ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας, με στόχο την επίλυση προβλημάτων, την προάσπιση της δημόσιας υγείας, και τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση του κοινού σε θέματα μη ιονίζουσας ακτινοβολίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE