Την παλιά Λευκωσία επισκέφτηκε ο Πρόεδρος Εθνοσυνέλευση Ουγγαρίας

Την παλιά Λευκωσία επισκέφτηκε ο Πρόεδρος Εθνοσυνέλευση Ουγγαρίας

Ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Ουγγαρίας Dr. László Kövér στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο και συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου επισκέφτηκαν σήμερα την Πέμπτη την εντός των τειχών πόλη και συναντήθηκαν με τη Δημοτική Σύμβουλο κα. Ελένη Λουκαΐδου.

 
Ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας αναφέρει ότι, ο Dr. Kövér και η συνοδεία του μαζί με την κ. Δημητρίου και την κ. Λουκαΐδου περπάτησαν στο τέρμα της οδού Λήδρας και στο φυλάκιο δίπλα από την πράσινη γραμμή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE