Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε αστυνομικό με εντολή του ιδιοκτήτη του - Φώναζε «όρμα τους»

Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε αστυνομικό με εντολή του ιδιοκτήτη του - Φώναζε «όρμα τους»

Το περιστατικό στη Νίκαια έλαβε χώρα μετά από καταγγελία γυναίκας στην αστυνομία ότι είναι θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της. Η γυναίκα κάλεσε στην Άμεση Δράση και δύο αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της για να τη βοηθήσουν.

Ένας τραυματίας

Όταν πλησίασαν την πόρτα, είδαν τον άνδρα να βγαίνει από το σπίτι μαζί με έναν σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ. Μόλις ο άνδρας αντίκρισε τους αστυνομικούς, φώναξε «όρμα τους» και άφησε το λουρί του σκύλου.

Ως αποτέλεσμα ο σκύλος επιτέθηκε στους αστυνομικούς και δάγκωσε έναν από αυτούς στο πόδι. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές ενισχύσεις, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να συλληφθεί και να οδηγηθεί με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας. Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE