ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ανακοίνωση από την Ακαδημία αναφέρει ότι «πιο συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στον θεσμό του Αριστείου της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο θα απονέμεται από την Κυπριακή Ακαδημία στην ετήσια Πανηγυρικής της Συνεδρίαση στο Προεδρικό Μέγαρο».
Αναφέρθηκε και «στη γενναιόδωρη παραχώρηση του Ιδρύματος Τάκη και Λούκης Νέμιτσα στην Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών τα έσοδα του οποίου θα διατίθενται για την ετήσια απονομή του βραβείου Νέμιτσας».
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, δήλωσε ότι κόμμα, «θα στηρίξει την καθιέρωση και εδραίωση του θεσμού της Ακαδημίας ενώ ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




