Υπό κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για την άγρια συμπλοκή στην πλατεία Σολωμού

Υπό κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για την άγρια συμπλοκή στην πλατεία Σολωμού

Διατάγματα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον τεσσάρων αντρών, ηλικίας 33, 31, 28, και 25 ετών, για διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, συμπλοκής, και επίθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου, καθώς και τον τραυματισμό 21χρονου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οι 23χρονος και 21χρονος δέχθηκαν επίθεση από ομάδα προσώπων, γύρω στις 10.00 το βράδυ της Τετάρτης, 10 Νοεμβρίου, στην πλατεία Σολωμού, στη Λευκωσία, όπου βρίσκονταν, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα.

Οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE