Υπό κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για την άγρια συμπλοκή στην πλατεία Σολωμού

Υπό κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για την άγρια συμπλοκή στην πλατεία Σολωμού

Διατάγματα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον τεσσάρων αντρών, ηλικίας 33, 31, 28, και 25 ετών, για διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, συμπλοκής, και επίθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου, καθώς και τον τραυματισμό 21χρονου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οι 23χρονος και 21χρονος δέχθηκαν επίθεση από ομάδα προσώπων, γύρω στις 10.00 το βράδυ της Τετάρτης, 10 Νοεμβρίου, στην πλατεία Σολωμού, στη Λευκωσία, όπου βρίσκονταν, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα.

Οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE