Υπό κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για την άγρια συμπλοκή στην πλατεία Σολωμού

Υπό κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για την άγρια συμπλοκή στην πλατεία Σολωμού

Διατάγματα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον τεσσάρων αντρών, ηλικίας 33, 31, 28, και 25 ετών, για διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, συμπλοκής, και επίθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου, καθώς και τον τραυματισμό 21χρονου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οι 23χρονος και 21χρονος δέχθηκαν επίθεση από ομάδα προσώπων, γύρω στις 10.00 το βράδυ της Τετάρτης, 10 Νοεμβρίου, στην πλατεία Σολωμού, στη Λευκωσία, όπου βρίσκονταν, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα.

Οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE