«ΒΟΜΒΑ» Τραΐκοβιτς: «Έμαθα πως δεν χορηγούμαι για την Ολυμπιακή προετοιμασία – Χάνεται ο σεβασμός για όσα πρόσφερα»

«ΒΟΜΒΑ» Τραΐκοβιτς: «Έμαθα πως δεν χορηγούμαι για την Ολυμπιακή προετοιμασία – Χάνεται ο σεβασμός για όσα πρόσφερα»

O Μίλαν Τραΐκοβιτς με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποιεί πως δεν είναι πλέον ανάμεσα στους αθλητές που χορηγούνται για την Ολυμπιακή προετοιμασία ενόψει του Παρισιού.

Μάλιστα, ο Κύπριος πρωταθλητής του στίβου, υπογραμμίζει πως το πληροφορήθηκε με ερωτηματικό και έκπληξη, ενώ, τονίζει πως δεν διαμαρτύρεται για να παραπονεθεί για τη χορηγία, αλλά διότι, χάνεται ο σεβασμός προς το πρόσωπο του.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE