Τηλεφώνημα φάρσα στο Λύκειο Στροβόλου για βόμβα – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Τηλεφώνημα φάρσα στο Λύκειο Στροβόλου για βόμβα – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Δέυτερο τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα που αναστάτωσε σχολείο στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στον Στρόβολο άγνωστος τηλεφώνησε και απείλησε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός εντός του σχολείου.

Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε τέτοιες καταστάσεις, με τη διεύθυνση να προχωρεί στην εκκένωση του σχολείου και την απομάκρυνση καθηγητών και μαθητών, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις, με εκπαιδευμένα σκυλιά.

Αστυνομική πηγή ωστόσο ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ότι το τηλεφώνημα πρόκειται για φάρσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE