Τηλεφώνημα φάρσα στο Λύκειο Στροβόλου για βόμβα – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Τηλεφώνημα φάρσα στο Λύκειο Στροβόλου για βόμβα – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Δέυτερο τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα που αναστάτωσε σχολείο στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στον Στρόβολο άγνωστος τηλεφώνησε και απείλησε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός εντός του σχολείου.

Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε τέτοιες καταστάσεις, με τη διεύθυνση να προχωρεί στην εκκένωση του σχολείου και την απομάκρυνση καθηγητών και μαθητών, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις, με εκπαιδευμένα σκυλιά.

Αστυνομική πηγή ωστόσο ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ότι το τηλεφώνημα πρόκειται για φάρσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας γυναίκας σε βάρος βουλευτή του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό για κατ’ ισχυρισμό ξυλοδαρμό, με την Αστυνομία να προχωρεί σήμερα στη διαβίβαση του φακέλου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE