ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 57χρονη - Εκλεβε το αφεντικό με πλαστογραφημένες επιταγές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 57χρονη - Εκλεβε το αφεντικό με πλαστογραφημένες επιταγές

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 57χρονη κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο, πλαστογραφίας, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Λεμεσού, από τον ιδιοκτήτη εταιρείας. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μετά από έλεγχο στις οικονομικές καταστάσεις τις εταιρείας του, διαπιστώθηκε ότι αριθμός επιταγών, που είχαν κατατεθεί στην τράπεζα προς εξαργύρωση, είναι πλαστογραφημένες, με αποτέλεσμα να κλαπεί από την εταιρεία, μεγάλο χρηματικό ποσό.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 57χρονης υπαλλήλου της εταιρείας. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE