Περιμένει να «βρέξει»… εγγλέζικο χρήμα ο Κίρζης!

Περιμένει να «βρέξει»… εγγλέζικο χρήμα ο Κίρζης!

«Την χειρίζεται ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης την υπόθεση του Αττίλα Σάλαι» ήταν η τοποθέτηση που έκανε σε χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Κλήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, ότι η Φενερμπαξέ συμφώνησε για πώληση του Ούγγρου αμυντική στην Τσέλσι έναντι του ποσού των 23 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.