Μπαμπάς για πρώτη φορά γνωστός τραγουδιστής – Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Μπαμπάς για πρώτη φορά γνωστός τραγουδιστής – Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του Instagram.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λεμπέσης, καθώς εδώ και μερικές ώρες κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί. Ο τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, με την σύζυγό του Σοφία Τραντίδου η οποία έφερε στον κόσμο τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου το υγιέστατο αγοράκι τους.

Το χαρμόσυνο γεγονός το αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του γιου του. H ανάρτηση έγινε στις 4 τα ξημερώματα, λίγη ώρα αφότου είχε έρθει στον κόσμο το μωρό τους.

Στη λεζάντα έγραψε: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Λεμπέσης junior is here. Welcome my boy. Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ για το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Σε αγαπώ. 20/11/21 03.43 a.m». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE