Το τουρκικό ΥΠΕΞ καλεί την Ελλάδα να επιδείξει «κοινή λογική και ειλικρίνεια»

Το τουρκικό ΥΠΕΞ καλεί την Ελλάδα να επιδείξει «κοινή λογική και ειλικρίνεια»

Για «εχθρικές και προκλητικές δηλώσεις» ενάντια στην Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, απαντώντας σε δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια και καλεί την Αθήνα να επιδείξει «κοινή λογική και ειλικρίνεια».

Σε ανακοίνωσή του, το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι “είναι μάταιες οι προσπάθειες της Ελλάδας, η οποία δεν μπορεί να χωνέψει τον βασικό ρόλο που διαδραματίζει η Τουρκία στη διασφάλιση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή της και το εγγύς περιβάλλον της, να ανταγωνιστεί την Τουρκία σε κάθε ζήτημα, να δημιουργεί τεχνητές συμμαχίες κατά της Τουρκίας και να προτιμά την ένταση από τη συνεργασία”.

“Μιλώντας για διάλογο, απευθύνουμε έκκληση στην Ελλάδα, που καθημερινά κάνει εχθρικές και προκλητικές δηλώσεις για την Τουρκία, να επιδείξει κοινή λογική και ειλικρίνεια”, καταλήγει το τουρκικό ΥΠΕΞ στην ανακοίνωσή του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE