Χρύσανθος Τσουρούλλης: Φόρεσε ποδιά, άναψε κάρβουνα και μαγείρεψε στην αγαπημένη του Έμιλυ!

Χρύσανθος Τσουρούλλης: Φόρεσε ποδιά, άναψε κάρβουνα και μαγείρεψε στην αγαπημένη του Έμιλυ!

Άναψε τα κάρβουνα και ετοίμασε νόστιμο δείπνο

Είναι γνωστό πως ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη αγαπούν το καλό φαγητό, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να μαγειρεύουν.

Το βράδυ της Κυριακής, 21 Νοεμβρίου, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος, ετοίμασε το δείπνο στην αγαπημένη του, όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE