Ανήλικος Πακιστανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα στο Μενίδι

Ανήλικος Πακιστανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα στο Μενίδι

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 16χρονος Πακιστανός ο οποίο κατηγορείται πως επιτέθηκε σε μία γυναίκα στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος πριν από λίγες ημέρες πλησίασε μία 54χρονη γυναίκα και άρχισε να την αγκαλιάζει, ενώ στη συνέχεια τη θώπευσε στο στήθος. Μετά από λίγο το έβαλε στα πόδια. Η άτυχη γυναίκα τρομοκρατημένη κάλεσε την αστυνομία, με τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράση να εντοπίζουν τον ανήλικο και να του περνούν χειροπέδες.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών όπου και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν, ενώ πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE