Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για το φονικό στη Λευκωσία - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για το φονικό στη Λευκωσία - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης  28χρονου, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10 χθες το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε περιοχή της Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 28χρονο, ο οποίος ήταν αναίσθητος, ενώ έφερε τραύματα στην πλάτη, Με την άφιξη του ασθενοφόρου και ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 36 και 25 ετών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE