Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για το φονικό στη Λευκωσία - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για το φονικό στη Λευκωσία - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης  28χρονου, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10 χθες το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε περιοχή της Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 28χρονο, ο οποίος ήταν αναίσθητος, ενώ έφερε τραύματα στην πλάτη, Με την άφιξη του ασθενοφόρου και ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 36 και 25 ετών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE