Στιγμές τρόμου για Κύπριους στη Θεσσαλονίκη – Πήρε φωτιά το βανάκι που πήγαινε στο Άγιο Όρος

Στιγμές τρόμου για Κύπριους στη Θεσσαλονίκη – Πήρε φωτιά το βανάκι που πήγαινε στο Άγιο Όρος

Στις φλόγες τυλίχτηκε βανάκι που μετέφερε εννέα άτομα, λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών κοντά στην περιοχή Λακκώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το λεωφορειάκι μετέφερε Κύπριους επισκέπτες του Αγίου Όρους προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, όπως και ο οδηγός του οχήματος.Το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.


Για την κατάσβεση επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.Τα ακριβή αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE