Στιγμές τρόμου για Κύπριους στη Θεσσαλονίκη – Πήρε φωτιά το βανάκι που πήγαινε στο Άγιο Όρος

Στιγμές τρόμου για Κύπριους στη Θεσσαλονίκη – Πήρε φωτιά το βανάκι που πήγαινε στο Άγιο Όρος

Στις φλόγες τυλίχτηκε βανάκι που μετέφερε εννέα άτομα, λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών κοντά στην περιοχή Λακκώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το λεωφορειάκι μετέφερε Κύπριους επισκέπτες του Αγίου Όρους προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, όπως και ο οδηγός του οχήματος.Το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.


Για την κατάσβεση επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.Τα ακριβή αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE