Στιγμές τρόμου για Κύπριους στη Θεσσαλονίκη – Πήρε φωτιά το βανάκι που πήγαινε στο Άγιο Όρος

Στιγμές τρόμου για Κύπριους στη Θεσσαλονίκη – Πήρε φωτιά το βανάκι που πήγαινε στο Άγιο Όρος

Στις φλόγες τυλίχτηκε βανάκι που μετέφερε εννέα άτομα, λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών κοντά στην περιοχή Λακκώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το λεωφορειάκι μετέφερε Κύπριους επισκέπτες του Αγίου Όρους προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, όπως και ο οδηγός του οχήματος.Το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.


Για την κατάσβεση επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.Τα ακριβή αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE