Υπό κράτηση 30χρονος για παράνομη κατοχή περιουσίας

Υπό κράτηση 30χρονος για παράνομη κατοχή περιουσίας

Υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 30χρονου.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου χτες στις 21:00 το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι ένα πρόσωπο, μόνιμος κάτοικος Πόλης Χρυσοχούς ηλικίας 30 ετών, κατέχει κλοπιμαία περιουσία.

Σε έρευνα που έγινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διαμένει στο Νέο Χωρίο Πάφου εντόπισαν ένα κινητό τηλέφωνο, για την κατοχή του οποίου δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για την υπόθεση από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE