Χ. Γιαννάκη: «Έχουμε όλη την γκάμα των εμβολίων» - Αναμονή για την απόφαση ΕΜΑ για παιδιά 5-11 ετών

Χ. Γιαννάκη: «Έχουμε όλη την γκάμα των εμβολίων» - Αναμονή για την απόφαση ΕΜΑ για παιδιά 5-11 ετών

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη τόνισε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει του Υπουργείο Υγείας στη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων σε όλες τις επαρχίες ώστε να θωρακιστεί ο πληθυσμός της Κύπρου.

«Κάθε μέρα έχουμε Pfizer, Τρίτη και Σάββατο έχουμε Moderna, Τετάρτη AstraZeneca και Πέμπτη Johnson, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό», επισήμανε η κυρία Γιαννάκη.

«Ως Υπουργείο πληρώσαμε 27 εκατομμύρια για τα εμβόλια και αυτό δεν θα το δείτε σε άλλες χώρες του κόσμου, έχουμε όλη την γκάμα των εμβολίων για να πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί», πρόσθεσε.

Παράλληλα η κυρία Γιαννάκη τόνισε πως μόνο χθες έγιναν 8 χιλιάδες εμβολιασμοί και αύριο θα συνεδριάσει η επιτροπή εμβολιασμών υπό την προεδρία της ίδιας, αναμένοντας τη μεγάλη απόφαση του ΕΜΑ για τη δόση που αφορά τα παιδιά 5-11 ετών.

«Γίνεται μεγάλη κατάθεση ψυχής, δουλεύουμε σκληρά σε αυτά τα προγράμματα για να μπορεί ο κόσμος να ανταποκρίνεται», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE