ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή παραμένει από το μεσημέρι η έξοδος του δρόμου προς Παρεκκλησιά στη Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή παραμένει από το μεσημέρι η έξοδος του δρόμου προς Παρεκκλησιά στη Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κλειστή παραμένει η έξοδος του παρακαμπτήριου δρόμου προς Παρεκκλησιά, στην επαρχία Λεμεσού, λόγω της συνέχισης των εργασιών, για αποκατάσταση πασσάλου της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, η τροχαία κίνηση προς Παρεκκλησιά, διοχετεύεται μέσω Πύργου Λεμεσού, ενώ τα οχήματα που προέρχονται από Παρεκκλησιά διοχετεύονται προς Λεμεσό, μέσω Πύργου και Αγίου Τύχωνα.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 23 Νοεμβρίου, στην Παρεκκλησιά, στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται οδηγός φορτηγού προσέκρουσε σε πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου με αποτέλεσμα να αποκοπεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE