Ελένη Μενεγάκη: Ενοχλημένη με τη σχέση του γιου της! Τι απαγόρευσε στον Άγγελο και την Γαία;

Ελένη Μενεγάκη: Ενοχλημένη με τη σχέση του γιου της! Τι απαγόρευσε στον Άγγελο και την Γαία;

Τι συνέβη;

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Άγγελος Λάτσιος, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Γαίας Μερκούρη.

Το νεαρό ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτα του, ενώ μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα βλέπουμε πολύ συχνά κοινά τους στιγμιότυπα, από τις βόλτες τους στην Αθήνα και όχι μόνο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.