Πέθανε από κορωνοϊό 41χρονος ανεμβολίαστος καρδιολόγος από τη Λάρισα

Πέθανε από κορωνοϊό 41χρονος ανεμβολίαστος καρδιολόγος από τη Λάρισα

Έχασε τη μάχη μετά από πολυήμερη νοσηλεία προσβεβλημένος από κορωνοϊό ο 41χρονος καρδιολόγος Περίανδρος Χατζηγιάννης.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, είχε εισαχθεί για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας στις 12 Νοεμβρίου, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και εξέπνευσε σήμερα νωρίς το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πηγές, δεν ήταν εμβολιασμένος. Διατηρούσε ιατρείο στα Φάρσαλα ενώ είχε εργαστεί και στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, το ένα βρέφος μηνών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE