Τα …τσούγκρισε με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Τα …τσούγκρισε με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Χαλαρή κουβέντα, χωρίς βαριά πολιτική ατζέντα, οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν την ευκαιρία να τα πουν με ποτό και φαγητό το βράδυ της Τρίτης, με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος τους παρέθεσε δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, άνευ συζύγων, συνεργατών, βοηθών και φρουρών.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του Σταύρου Ιωαννίδη, του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, αποτυπώνουν του λόγου το αληθές. Νίκος Αναστασιάδης, Αβέρωφ Νεοφύτου, Στέφανος Στεφάνου, Νικόλας Παπαδόπουλος, Μαρίνος Σιζόπουλος, Μάριος Καρογιάν, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου και Χρίστος Χρίστου, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, απλά και ανθρώπινα και τσούγκρισαν…τα ποτήρια τους.

Aφησαν μακριά τα μεγάλα ανοιχτά ζητήματα, για τα οποία ασφαλώς, έχουν την ευκαιρία να τα λένε και να…τσακώνονται, σχεδόν κάθε μέρα. Και καλά έκαναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE