ΠΑΡΑ-THEMA

Τα …τσούγκρισε με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Τα …τσούγκρισε με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Χαλαρή κουβέντα, χωρίς βαριά πολιτική ατζέντα, οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν την ευκαιρία να τα πουν με ποτό και φαγητό το βράδυ της Τρίτης, με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος τους παρέθεσε δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, άνευ συζύγων, συνεργατών, βοηθών και φρουρών.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του Σταύρου Ιωαννίδη, του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, αποτυπώνουν του λόγου το αληθές. Νίκος Αναστασιάδης, Αβέρωφ Νεοφύτου, Στέφανος Στεφάνου, Νικόλας Παπαδόπουλος, Μαρίνος Σιζόπουλος, Μάριος Καρογιάν, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου και Χρίστος Χρίστου, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, απλά και ανθρώπινα και τσούγκρισαν…τα ποτήρια τους.

Aφησαν μακριά τα μεγάλα ανοιχτά ζητήματα, για τα οποία ασφαλώς, έχουν την ευκαιρία να τα λένε και να…τσακώνονται, σχεδόν κάθε μέρα. Και καλά έκαναν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top