Τα …τσούγκρισε με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Τα …τσούγκρισε με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Χαλαρή κουβέντα, χωρίς βαριά πολιτική ατζέντα, οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν την ευκαιρία να τα πουν με ποτό και φαγητό το βράδυ της Τρίτης, με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος τους παρέθεσε δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, άνευ συζύγων, συνεργατών, βοηθών και φρουρών.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του Σταύρου Ιωαννίδη, του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, αποτυπώνουν του λόγου το αληθές. Νίκος Αναστασιάδης, Αβέρωφ Νεοφύτου, Στέφανος Στεφάνου, Νικόλας Παπαδόπουλος, Μαρίνος Σιζόπουλος, Μάριος Καρογιάν, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου και Χρίστος Χρίστου, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, απλά και ανθρώπινα και τσούγκρισαν…τα ποτήρια τους.

Aφησαν μακριά τα μεγάλα ανοιχτά ζητήματα, για τα οποία ασφαλώς, έχουν την ευκαιρία να τα λένε και να…τσακώνονται, σχεδόν κάθε μέρα. Και καλά έκαναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.