Τριτοκοσμική η εικόνα! Πότε θα τελειώσουν τα έργα στην Πάφο;

Τριτοκοσμική  η εικόνα! Πότε θα τελειώσουν τα έργα στην Πάφο;

Προβληματισμό εκφράζουν καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων αναφορικά με την πορεία εκτέλεσης του έργου.

Οι καταστηματάρχες καταγγέλλουν ότι τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης του έργου έχουν παραβιαστεί κατά επανάληψη, σημειώνοντας ότι είναι αδιανόητο εν μέσω της τουριστικής περιόδου να εκτελούνται τέτοιας μορφής και έκτασης έργα, τα οποία στην ουσία ναρκοθετούν το τουριστικό προϊόν.

Ο Γιώργος Λεπτός, αντιπρόεδρος Εμπορίου του ΚΕΒΕ και τέως πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, ανέφερε στο ΚΥΠΕ  πως η ιστορία του δρόμου που συνδέει το αεροδρόμιο με την περιοχή των Ποτίμων στην Κισσόνεργα αποτελεί πονεμένη ιστορία, αφού αυτό το έργο εκκρεμεί εγκληματικά – όπως είπε- τουλάχιστον για τα τελευταία 10 χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE