Υπό έλεγχο η πυρκαγιά από την πτώση κεραυνού - Παραμένουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά από την πτώση κεραυνού - Παραμένουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στο Δάσος Πάφου, στην κοινότητα Μυλικουρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:38 και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:15. Από την πυρκαγιά κάηκε έκταση δύο δεκαρίων κρατικού δάσους, καλυμμένο από πεύκα και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 21 άτομα του Τμήματος Δασών με 8 πυροσβεστικά οχήματα. Την προσπάθεια κατάσβεσης συνέδραμαν ένα αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και ένα μισθωμένο ελικόπτερο.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από κεραυνό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE