ΠτΔ: «Ο ουρανός είναι το όριο» - Ανοίγει ο δρόμος για νέα εποχή στις σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Όριο στις σχέσεις Ηνωμένων Πολιτειών - Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι μόνον ο ουρανός, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:38 και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:15. Από την πυρκαγιά κάηκε έκταση δύο δεκαρίων κρατικού δάσους, καλυμμένο από πεύκα και χαμηλή άγρια βλάστηση.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 21 άτομα του Τμήματος Δασών με 8 πυροσβεστικά οχήματα. Την προσπάθεια κατάσβεσης συνέδραμαν ένα αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και ένα μισθωμένο ελικόπτερο.
Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από κεραυνό, καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




