Υπό έλεγχο η πυρκαγιά από την πτώση κεραυνού - Παραμένουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά από την πτώση κεραυνού - Παραμένουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στο Δάσος Πάφου, στην κοινότητα Μυλικουρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:38 και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:15. Από την πυρκαγιά κάηκε έκταση δύο δεκαρίων κρατικού δάσους, καλυμμένο από πεύκα και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 21 άτομα του Τμήματος Δασών με 8 πυροσβεστικά οχήματα. Την προσπάθεια κατάσβεσης συνέδραμαν ένα αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και ένα μισθωμένο ελικόπτερο.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από κεραυνό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE