Υπό έλεγχο η πυρκαγιά από την πτώση κεραυνού - Παραμένουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά από την πτώση κεραυνού - Παραμένουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στο Δάσος Πάφου, στην κοινότητα Μυλικουρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:38 και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:15. Από την πυρκαγιά κάηκε έκταση δύο δεκαρίων κρατικού δάσους, καλυμμένο από πεύκα και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 21 άτομα του Τμήματος Δασών με 8 πυροσβεστικά οχήματα. Την προσπάθεια κατάσβεσης συνέδραμαν ένα αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και ένα μισθωμένο ελικόπτερο.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από κεραυνό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE