Αγωνία για παιδάκι 12 ετών – Χάθηκαν τα ίχνη του από χθες

Αγωνία για παιδάκι 12 ετών – Χάθηκαν τα ίχνη του από χθες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του EMILIYAN YORDANOV, 12 ετών, από τη Βουλγαρία, ο οποίος απουσιάζει από χθες το μεσημέρι, από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Ο 12χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ. περίπου, με κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια και την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε μαύρη μακρυμάνικη φανέλα, μαύρο τζιν και αθλητικά παπούτσια χρώματος σκούρου μπλε.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE