Αγωνία για παιδάκι 12 ετών – Χάθηκαν τα ίχνη του από χθες

Αγωνία για παιδάκι 12 ετών – Χάθηκαν τα ίχνη του από χθες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του EMILIYAN YORDANOV, 12 ετών, από τη Βουλγαρία, ο οποίος απουσιάζει από χθες το μεσημέρι, από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Ο 12χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ. περίπου, με κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια και την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε μαύρη μακρυμάνικη φανέλα, μαύρο τζιν και αθλητικά παπούτσια χρώματος σκούρου μπλε.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE