Αγωνία για παιδάκι 12 ετών – Χάθηκαν τα ίχνη του από χθες

Αγωνία για παιδάκι 12 ετών – Χάθηκαν τα ίχνη του από χθες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του EMILIYAN YORDANOV, 12 ετών, από τη Βουλγαρία, ο οποίος απουσιάζει από χθες το μεσημέρι, από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Ο 12χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ. περίπου, με κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια και την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε μαύρη μακρυμάνικη φανέλα, μαύρο τζιν και αθλητικά παπούτσια χρώματος σκούρου μπλε.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE