Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας
Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο χώρος στάθμευσης είναι χωρητικότητας 125 οχημάτων και θα λειτουργήσει προσωρινά μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, 2022. Οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύουν στο χώρο με ασφάλεια και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβαίνουν πεζοί με ασφάλεια στο Λούνα Πάρκ μέσω του υπόγειου περάσματος που δημιουργήθηκε κάτω από τη Πλατεία Δώρου Λοΐζου (πρώην Πλατεία Κανιγγος).
Η είσοδος των οχημάτων στον χώρο στάθμευσης θα γίνεται από την είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Στασίνου πλησίον φωτοοελεγχόμενης διάβασης πεζών τύπου ΠΕΛΙΚΑΝ (συμβολή με την οδό Αλκαίου).
Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που τοποθετήθηκαν εντός του πάρκου και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.
Η παρούσα γνωστοποίηση τίθεται σ’ εφαρμογή από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, 2021.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




