ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγαν για κυνήγι και πήραν πρόστιμο χιλιάδων ευρώ

Πήγαν για κυνήγι και πήραν πρόστιμο χιλιάδων ευρώ

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 4.000 επιβλήθηκε σε δύο κυνηγούς ηλικιών 60 και 42 για κυνήγι σε απαγορευμένη περιοχή και 500 ευρώ εξώδικο πρόστιμο σε 26χρονο για κατοχή μηχανής αναπαραγωγής ήχου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες στις 13:10, σε αγροτική περιοχή μεταξύ των χωριών Τσάδας και Καλέπειας μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν 60χρονο από την Πάφο να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου.

Στην κατοχή του 60χρονου εντοπίστηκαν το κυνηγετικό του όπλο και μια φάσα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Ο 60χρονος κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Στρουμπιού και του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 2.000 ευρώ.

Εξάλλου, σε δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, χθες στις 09:30 σε αγροτική περιοχή του χωριού Αμαργέτη, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν 42χρονο να κυνηγά σε μη επιτρεπόμενη περιοχή κυνηγίου. Ως τεκμήρια τα μέλη της Θήρας παρέλαβαν το κυνηγετικό του όπλο, 26 πλήρη φυσίγγια και 2 άδεια φυσίγγια δόκου. Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς και του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το αδίκημα του κυνηγίου σε μη επιτρεπόμενη περιοχή για το ποσό των 2.000 ευρώ. Τα τεκμήρια παραμένουν στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς, ο οποίος εξετάζει την υπόθεση.

Ακόμη, σε τρίτη περίπτωση χθες στις 17:40 στην αγροτική περιοχή του χωριού Βρέτσια άντρες της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγείτο από 26χρονο. Κατά τον έλεγχο ανεβρέθηκε μια μηχανή αναπαραγωγής ήχου, ηχομιμητική χρώματος παραλλαγής. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς και του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ. Επίσης η συσκευή παραλήφθηκε από τον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς, ο οποίος διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top