Πρόωρες εκλογές στα κατεχόμενα – Κλείδωσε η ημερομηνία

Πρόωρες εκλογές στα κατεχόμενα – Κλείδωσε η ημερομηνία

Η «βουλή» στα κατεχόμενα κατά την ψεσινή της συνεδρία ενέκρινε την πρόταση για διεξαγωγή "εκλογών" στις 23 Ιανουαρίου 2022.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά τη συζήτηση για τον «κρατικό προϋπολογισμό» του 2022 τέθηκε σε «ψηφοφορία» η πρόταση για τις «εκλογές» και ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αυτές διεξαχθούν στις 23 Ιανουαρίου.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE