Ο κακός χαμός σε εμβολιαστικό κέντρο στη Λεμεσό - Ο ένας πάνω στον άλλο για ένα εμβόλιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο κακός χαμός σε εμβολιαστικό κέντρο στη Λεμεσό - Ο ένας πάνω στον άλλο για ένα εμβόλιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένταση και συνωστισμός παρατηρείται στο εμβολιαστικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό το πρωί της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρουν αναγνώστες μας, δεν υπάρχει κανένας συντονισμός, με τους πολίτες να περιμένουν στην ουρά για να εμβολιαστούν.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε υπήρξε και ένταση ανάμεσα στους πολίτες που ήταν στη σειρά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος καθυστέρησης.

Όπως φαίνεται μετά και τα αυστηρότερα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από τον Υπουργό Υγείας, πολλοί είναι εκείνοι που έτρεξαν να λάβουν μια δόση εμβολίου. Άλλοι πήγαν να εμβολιαστούν με την πρώτη δόση, ενώ κάποιοι άλλοι πήγαν για ενισχυτική δόση.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE