Αποχαιρετούν την Μιμή Κυπριανού - Σήμερα το τελευταίο αντίο - ΒΙΝΤΕΟ

Αποχαιρετούν την Μιμή Κυπριανού - Σήμερα το τελευταίο αντίο - ΒΙΝΤΕΟ

Κηδεύεται σήμερα η Μιμή Κυπριανού, σύζυγος του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Σπύρου Κυπριανού.

Η κηδεία τελείται στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο. Θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, ενώ η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Η Μιμή Κυπριανού ήταν η πρώτη, Πρώτη Κυρία της Κύπρου και καταγόταν από τη Βέροια. Γνωρίστηκε με τον Σπύρο Κυπριανού στο Λονδίνο και παντρεύτηκαν το 1956 στην Αθήνα.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο πλαίσιο συνεργασίας για τις ανάγκες φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων. Μαζί απέκτησαν δυο γιους.

Δείτε εδώ βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE